Workshop met bloemen

Blankendaal Bloemdecoratie maakt vele creatieve bloemstukken. Inspiratie halen wij uit de trends en de seizoenen. Wilt u ook creatief bezig zijn dan verzorgen wij het gehele jaar workshops met bloemen waarbij u zelf een trendy bloemstuk maakt. U bent van harte welkom op onze ruime landelijk gelegen locatie aan de Altonstraat 11 in Heerhugowaard.

Wij organiseren diverse workshops, waaronder:

 


Vraag vrijblijvend een prijsindicatie op of neem contact met ons op via 06-11135413

 Workshop Bloemschikken

De volgende workshopsdata`s zijn bekend en kunt u zich voor in schrijven.

Woensdag 16 April 19.30 uur

Een langwerpige schaal.

Hierin komt steekschuim en maken we een mooi en stijlvol bloemstuk in de paassfeer. Dus met decoratie van eitjes en veertjes en bloesemtakjes. Een mooi paasstuk voor op tafel. prijs 27.50 euro p.p.

Krans op statief.

Op een ijzeren statief komt een houten takkenkrans geplaatst. Onder de krans komt een stuk steekschuim. Deze bekleden we met aspidistrablad en maken we een klein bloemstukje in die overgaat in de krans. De krans wordt afgewerkt met eitjes en veertjes. Een leuk, origineel en modern paasbloemstuk. Prijs 30 euro p.p.

Woensdag 7 Mei is er in de avond een workshop. Beschrijving hievan komt binnenkort.

U kunt ook via de mail foto`s opvragen van de workshops.

  

Workshop voor besloten groepen.

Wilt u met een eigen groep (minimaal 7 personen) een leuke en betaalbare workshop doen? Dan bent u bij Blankendaal Bloemdecoratie aan het juiste adres. Dit is ook mogelijk in combinatie met een High tea! Informeer voor meer informatie en een schikbare datum.

U kunt contact met ons opnemen via onze e-mail.

info@blankendaalbloemen.nl

of telefonisch via 06-1020 6787 ( Monika Blankendaal)