Workshop met bloemen

Blankendaal Bloemdecoratie maakt vele creatieve bloemstukken. Inspiratie halen wij uit de trends en de seizoenen. Wilt u ook creatief bezig zijn dan verzorgen wij het gehele jaar workshops met bloemen waarbij u zelf een trendy bloemstuk maakt. U bent van harte welkom op onze ruime landelijk gelegen locatie aan de Altonstraat 11 in Heerhugowaard.

Wij organiseren diverse workshops, waaronder:

 


Vraag vrijblijvend een prijsindicatie op of neem contact met ons op via 06-11135413

 Workshop Bloemschikken

Najaars/herfstworkshop 2014

 

Zaterdag 25 Oktober 14.30 uur workshop met chocoladeverleiding.

Deze middag maken we een klassieke hoorn des overvloed in herfstsfeer. Met diverse materialen zoals mos, jutte, hortensia, physalles, bessen en rozenbottels en eikenblad. Een echt leuke workshop voor de creatieve mens. Ook na de workshop kunt u genieten van een overvloed van heerlijke chocolade.

Kosten € 37.50 p.p.

 

Zaterdag 8 November workshop

Deze middag maken we een windlicht met krans. De krans wordt gedecoreerd met mos en rozenbottels en herfstmaterialen. In het windlicht komen mooie decoratietakken die de herstsfeer compleet maken. Van deze workshop kunt u lang genieten en ook zo omtoveren in de kerstsfeer.

Prijs € 35.-


  

Workshop voor besloten groepen.

Wilt u met een eigen groep (minimaal 7 personen) een leuke en betaalbare workshop doen? Dan bent u bij Blankendaal Bloemdecoratie aan het juiste adres. Dit is ook mogelijk in combinatie met een High tea of chocolade verleiding!(Alleen niet voor de kerstperiode!) Informeer voor meer informatie en een schikbare datum.

U kunt contact met ons opnemen via onze e-mail.

info@blankendaalbloemen.nl

of telefonisch via 06-1020 6787 ( Monika Blankendaal)