Workshop met bloemen

Blankendaal Bloemdecoratie maakt vele creatieve bloemstukken. Inspiratie halen wij uit de trends en de seizoenen. Wilt u ook creatief bezig zijn dan verzorgen wij het gehele jaar workshops met bloemen waarbij u zelf een trendy bloemstuk maakt. U bent van harte welkom op onze ruime landelijk gelegen locatie aan de Altonstraat 11 in Heerhugowaard.

Wij organiseren diverse workshops, waaronder:

 


Vraag vrijblijvend een prijsindicatie op of neem contact met ons op via 06-11135413

 Workshop Bloemschikken

 kerstworkshop 2014


De data`s van de kerstworkshops op open inschrijvingen zijn van start!!

We gaan weer hele mooie kerststukken maken. Er zijn een aantal stukken die op verschillende data`s worden gegeven. Kijk hieronder naar de beschrijvingen en het programma waarvoor u zich kan inschrijven.

glazen schaal :  in een glazen schaal met doorsnede van 30 cm en een opstaande rand maken we een mooi en houdbaar kerststuk met waxineverlichting. Dit kerststuk is makkelijk te maken. Deze kunt u maken in het wit/zilver of in het rood/oranje. Prijs : 35 euro.

tafel- of wandhanger(eventueel tafelstuk) : de basis is een rond frame waar we kerstgroen omheen binden. Hierin verwerken we de verlichting ( Op bat.) en aan het frame komen verschillende ballen en kerstornamenten te hangen. Een heel mooie eyecather voor boven tafel of aan de muur of voor op tafel. U kunt deze tafelhanger in het wit/zilver of rood/oranje maken. Dit kerststuk is iets bewerkelijker. Deze is tevens in twee maten te maken. Prijs middelmaat 35 euro prijs grote maat 40 euro.

kerstboom : op een platte schaal wordt een frame van een kerstboom bevestigt. Op de schaal komt het kerststuk. De kerstboom wordt versiert met diverse soorten materialen zoals wol wikkeldraad,  gekleurd papierdraad. Ook hier komt kerstverlichting in. Ook deze is iets bewerkelijker.Deze  kunt u opmaken in de kleur wit/zilver of rood /oranje. Prijs 35 euro

Vrijdagavond  12 December 19.00 uur glazen schaal of tafelhanger

zaterdag ochtend  13 December 10.00 uur glazen schaal of kerstboom

zaterdag middag  13 December  14.30 uurglazen schaal of tafelhanger = vol

Donderdag avond 18 December 19.00 uurglazen schaal of tafelhanger = bijna vol

zaterdag ochtend 20 December 10.00 uur glazen schaal of kerstboom= bijna vol

zaterdag middag 20 December  14.30 uurglazen schaal of tafelhanger=  vol

Bij het opgeven van de workshop graag vermelden welk van de twee kerststukken u wilt maken en in welke kleur. Mocht u foto`s willen zien, kunnen wij die naar u doormailen. info@blankendaalbloemen.nl


De besloten groepen zijn al bezet op de volgende data`s : 8, 10, 11, 15, 17 December.

  

Workshop voor besloten groepen.

Wilt u met een eigen groep (minimaal 7 personen) een leuke en betaalbare workshop doen? Dan bent u bij Blankendaal Bloemdecoratie aan het juiste adres. Dit is ook mogelijk in combinatie met een High tea of chocolade verleiding!(Alleen niet voor de kerstperiode!) Informeer voor meer informatie en een schikbare datum.

U kunt contact met ons opnemen via onze e-mail.

info@blankendaalbloemen.nl

of telefonisch via 06-1020 6787 ( Monika Blankendaal)