Workshop met bloemen

Blankendaal Bloemdecoratie maakt vele creatieve bloemstukken. Inspiratie halen wij uit de trends en de seizoenen. Wilt u ook creatief bezig zijn dan verzorgen wij het gehele jaar workshops met bloemen waarbij u zelf een trendy bloemstuk maakt. U bent van harte welkom op onze ruime landelijk gelegen locatie aan de Altonstraat 11 in Heerhugowaard.

Wij organiseren diverse workshops, waaronder:

 


Vraag vrijblijvend een prijsindicatie op of neem contact met ons op via 06-10206787

 Workshop Bloemschikken

U kunt kiezen uit twee voorbeelden en twee kleuren voor de kerstworkshop.

Voorbeeld 1 kerstvaas op mooi onderbord:

Op een glazen vaas wordt asparagus vastgemaakt d.m.v. spuitlijm wat een heel mooi en stijlvol effect geeft. De vaas wordt bevestigt op steekschuim die vastzit op een mooi rond bord. Aan de zijkanten van het steekschuim komen kerstgroen en diverse kerstmaterialen en kerstballen. In de vaas komt water met een drijfkaars erin en de vaas wordt nog mooi afgewerkt met lint en kerstdecoratie. Een stijlvol kerststuk die u na de kerst ook nog kunt gebruiken als sfeer verlichting.

Prijs € 40.-

 

Voorbeeld 2 langwerpig tafel guirlander:

Een langwerpige stuk piepschuim van ongeveer 70 cm lang gaan we bekleden met jute of stof. De zijkanten kan je krammen met mos of kerstgroen. Boven op de vorm komt een steekschuimbakje. Die gaan we opmaken met kerstgroen, kerstdecoratie en kerstballen. In het piepschuim komen  twee waxine steker te staan en de vorm krijgt een leuke afwerking met linten.

prijs € 35.-

 

 

Wil je een foto toegestuurd krijgen? Stuur dan een mail naar info@blankendaalbloemen.nl of kijk op facebook bij blankendaal bloemdecoratie.


December kerstworkshop op inschrijving

zaterdagmiddag 12 December  om14.30 =VOL

Vrijdagdagavond 18 December om19.30

zaterdagochtend 19 December om10.00

zaterdagmiddag 19 December  om14.30= VOLWorkshop voor besloten groepen.

Wilt u met een eigen groep (minimaal 6 personen) een leuke en betaalbare workshop doen? Dan bent u bij Blankendaal Bloemdecoratie aan het juiste adres. Dit is ook mogelijk in combinatie met een High tea of chocolade verleiding!(Alleen niet voor de kerstperiode!) Informeer voor meer informatie en een schikbare datum.

9,10,12 (smorgens) en 14,15,16,17 December zijn ook geboekt voor een vaste groep voor de kerstworkshoop.

Met kerst zijn alleen grote groepen van ongeveer minimaal 20 personen vast te leggen. bent u met een kleinere groep dan kunt u zich opgeven op de open inschrijvingen.

U kunt contact met ons opnemen via onze e-mail.

info@blankendaalbloemen.nl

of telefonisch via 06-1020 6787 ( Monika Blankendaal)