Workshop met bloemen

Blankendaal Bloemdecoratie maakt vele creatieve bloemstukken. Inspiratie halen wij uit de trends en de seizoenen. Wilt u ook creatief bezig zijn dan verzorgen wij het gehele jaar workshops met bloemen waarbij u zelf een trendy bloemstuk maakt. U bent van harte welkom op onze ruime landelijk gelegen locatie aan de Altonstraat 11 in Heerhugowaard.

Wij organiseren diverse workshops, waaronder:

 


Vraag vrijblijvend een prijsindicatie op of neem contact met ons op via 06-11135413

 Workshop Bloemschikken

 VOORJAARSworkshop 2015

Op dit moment staan er twee workshop op open inschrijving op de agenda!

 

Zaterdagmiddag 7 Maart voorjaarsworkshop 14.30 uur

Deze middag maken we een stijlvol voorjaarsstuk in een mooie ovale bootschaal 55 cm lang (keuze uit pastel groen of pastelroze) We maken gebruik van takken en voorjaarsbloemen zoals ranonkels en tulpen en germini`s. U kunt kiezen uit witte of roze bloemen. Prijs € 30.- all inclusive.

Zaterdagmiddag 28 Maart Paas workshop

Deze middag maken we een modern paasbloemstuk in de vorm van een ei. Dit Bloemstuk komt op planken van steigerhout(ong.  40x30). U kunt het stuk plat op tafel liggen of tegen een muur aanzetten. Keuze uit de kleuren wit of geel. Prijs € 35.- all inclusive.  

Workshop voor besloten groepen.

Wilt u met een eigen groep (minimaal 7 personen) een leuke en betaalbare workshop doen? Dan bent u bij Blankendaal Bloemdecoratie aan het juiste adres. Dit is ook mogelijk in combinatie met een High tea of chocolade verleiding!(Alleen niet voor de kerstperiode!) Informeer voor meer informatie en een schikbare datum.

U kunt contact met ons opnemen via onze e-mail.

info@blankendaalbloemen.nl

of telefonisch via 06-1020 6787 ( Monika Blankendaal)