Workshop met bloemen

Blankendaal Bloemdecoratie maakt vele creatieve bloemstukken. Inspiratie halen wij uit de trends en de seizoenen. Wilt u ook creatief bezig zijn dan verzorgen wij het gehele jaar workshops met bloemen waarbij u zelf een trendy bloemstuk maakt. U bent van harte welkom op onze ruime landelijk gelegen locatie aan de Altonstraat 11 in Heerhugowaard.

Wij organiseren diverse workshops, waaronder:

 


Vraag vrijblijvend een prijsindicatie op of neem contact met ons op via 06-10206787

 Workshop Bloemschikken

 

Donderdag 1 Oktober herfstworkshop

Deze avond begint om 19.30 met koffie/thee met wat lekkers. Daarna gaan we een herfst deur/muurhanger maken. Eerst maken we een frame in de juiste vorm die we gaan bekleden met takken. Daarna komt er op een plek van de vorm een bloemstuk met bloemen en groen in de herfstsfeer. U kunt deze modern opmaken als klassiek. Kosten zijn 30 euro.Workshop voor besloten groepen.

Wilt u met een eigen groep (minimaal 6 personen) een leuke en betaalbare workshop doen? Dan bent u bij Blankendaal Bloemdecoratie aan het juiste adres. Dit is ook mogelijk in combinatie met een High tea of chocolade verleiding!(Alleen niet voor de kerstperiode!) Informeer voor meer informatie en een schikbare datum.

1 September en 26 september zijn al geboekt.

U kunt contact met ons opnemen via onze e-mail.

info@blankendaalbloemen.nl

of telefonisch via 06-1020 6787 ( Monika Blankendaal)